Liefde

In Nijmegen loopt een geheime hartjesschilder rond. En die hartjesschilder tekent op alle lelijke, grijze schakelkasten op straat, een heel groot hart. Het hart kleurt hij rood, roze of wit. Verder doet hij niks. Als hij uitgekleurd is, gaat de hartjesschilder er weer vandoor. Op naar de volgende kast.
Ik zag er net ook een in mijn straat.
Langzaam schildert hij de hele stad vol.
De liefde komt per dag.

4 Responses to Liefde

 1. Riekster says:

  Ik zag net ook een blauwe. Een blauw hart. Dat vind ik zielig…

 2. Impa says:

  Op de Waalbrug prijken allemaal geplakte gouden hartjes! Ik word er altijd blij van, daar boven de rivier.

 3. Riekster says:

  Echt? Nooit gezien. Straks meteen even heen en weer naar Arnhem rijden…!

 4. Riekster says:

  ….ik bedoel natuurlijk: een rondje hardlopen….. * ahum *

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *