Things you can learn in a crazy weekend

– Nieuwe banen kun je blijven vieren en voor elke La Chouffe die je daarop drinkt blijft er 5 kilo kabouter met hamer achter in je hoofd. Dat wist ik al, maar realiseerde ik me pas toen ik een raar soort delirium-achtig déjà vu had, the day after welteverstaan.

– Er is een Zuid-Afrikaans woord dat ‘krimpvarkie’ heet en ook nog betrekking op een dier blijkt te hebben. Zelf denk ik dat het een egel zou moeten zijn.

– Over dieren gesproken: mijn kleine broertje noemt een struisvogel een struikvogel.

– Heel incidenteel kan sms-en ’s nachts geen enkel negatief effect op je leven hebben, ondanks het feit dat het nou ook niet echt een aanwijsbaar positief resultaat oplevert.

– Dingen in je hoofd zijn echt dingen in je hoofd, maar je moet goed in de gaten houden dat je fantasie enigszins met de werkelijkheid blijft samenwerken. Dat gaat moeilijker als je een kater hebt.

– De cd van The L Word blijft toch prachtig. Ik kan het ook niet helpen. Maar je kunt ook gewoon de twee cd’s van Damien Rice kopen aangezien dat toch het enige nummer is dat ik er van draai. Over Damien Rice gesproken: morgen ben ik de gelukkige met kaarten.

– Ik kan blijkbaar gewoon een paar dagen een conceptversie van een contract in mijn tas hebben, zonder er überhaupt maar naar te kijken of te weten dat het ding er nog is. Soms sta ik nog versteld van mezelf.

Hm da’s leuk, versteld staan van jezelf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *