Neeeeee…! Jezus!

Ze was bezet en trouw en in de tijd dat ze niet bezet was, was ik er met mijn hoofd niet bij.
Daarna was ze weer bezet.
Vervolgens hoopte ik een half jaar lang stilletjes dat het uit ging. Maar dat gebeurde niet en in tegenstelling tot wat ik normaal doe -vasthouden-, liet ik het los. Ik liet het los want ik vind en vond -en wilde- dat geluk geluk was en dat ik daar met mijn blauwe ogen niet tussen moest gaan zitten. Zo. Die les heb ik ooit één keer geleerd en dat was meer dan zat.
Weer een half jaar later was het toch uit. Toch? Uit?
Ja. Uit-uit-uit.
Nou gun ik iedereen alle geluk van de wereld, echt, heus. Maar als ze écht leuk is, en als het dan ineens uit is en ik heb daar niet zelf direct de hand in gehad -laat die les geleerd zijn-, dan maakt mijn hart toch een klein vreugdesprongetje. Een kleintje. En dat zou mijn hart nu ook hebben gemaakt. Als…ik…het…verdomme…had…geweten.
Geweten!
Maar helaas, terwijl zij blijkbaar allang weer vrij was, ging ik lekker verder met loslaten, geheel tegen mijn natuur in. Toen ik er eenmaal achter kwam dat het allemaal allang weer anders zat, was het wederom te laat. Ineens bleken De Mensen al weken geleden te hebben gehoord dat uit was en ze een oogje op een ander had.
Dus daar sta ik dan. Met lede ogen die maar voor 50% werken, en lenzen van min drie die mij niet helpen het allemaal scherp te zien. De roze bril ligt weer eens mijlenver buiten mijn gezichtsveld.
Niemand vertelt mij ook wat.

5 Responses to Neeeeee…! Jezus!

  1. Wenz says:

    Owww, dat frustreert toch wel enigszins! Hahaha, ironisch wel, een beetje. Maar weet je? Als het uit was omdát ze een oogje op een ander had, dan was het toch al een verkeken zaak. Dan lag haar interesse toch al lang en breed bij de voordeur van die ander…

  2. Riekster says:

    Wenz, dat is waar. Maar help, is dat dan beter of erger?

  3. Wenz says:

    Dat laten we maar in het midden tot het tot het verleden behoort. ;)

  4. Wenz says:

    ‘tot het tot het’ – nooit gedacht dat ik een zin zou schrijven waarin die woorden zouden staan, en kloppen ook nog!

  5. Riekster says:

    haha… wijze wenz…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *