Riekster weet hoe het moet

1. Saus in de schaal, lasagnebladen erop, nog een keer saus, nog eens bladen, saus, bladen, bechamelsaus.
2. Oven uit de kast en op het aanrecht.
3. Deurtje open, ovenblad eruit, stekker erin, 200 graden.
4. Opwarmen.
5. Wachten.
6. Na vijf minuten op horloge kijken, het is half zeven, oven is warm.
8. Dertig minuten tellen.
9. Luisteren naar Caro Emerald, in een boekje bladeren, wachten tot zeven uur.
10. Zeven uur.
11. Ping!
12. Tijd.
13. Lopen naar de keuken, ovenwanten pakken,
14. deurtje open,
15. kijken in de oven.

‘Hnk?’ denken.

Kijken naar het aanrechtblad.
Ovenwanten uit.
Nu dan ovenschaal met saus pakken, en nu dan in de oven zetten.
Wekker zetten.
Wachten tot half acht.

2 Responses to Riekster weet hoe het moet

  1. Dat is nog eens een goed recept, ik zal het ook eens proberen.

  2. Wenz says:

    Hahahahahaaa – dat is pas grondig de oven voorverwarmen! :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *