Toetsie perfeksie — Riekster schrijft onsamenhangende e-mails

Vandaag wilde ik versturen grapje, maar de zin was krommer dan krom was. Niet een beetje, heul. Toen ik dat in een tweede e-mail probeerde goed te maken, werd het alleen maar erger.
Het was naar Vriend met wie ik het broekplashardst kan lachen. Het was naar Vriend die mij altijd Liefste, Schatje, Popje en -jawel- Prinses noemt (als ik iets niet ben, dan is het een prinses, maar bij hem ineens wel. Bij hem heb ik ook ineens de neiging om met decolleté over een kookeiland-aanrecht boven de aardbeiden naar voren te hangen. Ik heb niet eens een kookeiland en ook geen decolleté. Maar dat terzijde). Het was naar Vriend waarmee ik kan flateren en met wie ik kan fladderen. Vriend die ik gisteren in de Utrechtse supermarkt vertelde dat deze supermarkt in de Merelstraat maar voor het pleps plebs was. Ik kreeg de indruk dat hij de boel toen al bijna bewaterde.
Uiteindelijk stuurde ik hem na twee mislukte e-mails een songtekst van Lady Gaga. Voor als we straks op vakantie gaan. Als we met mijn blauwe Toetsie Perfeksie op reis gaan alsof het de eerste keer is en Kylie en Gaga de boxen gaan opblazen.
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah!
En wij met onze armen buiten de ramen hangen.
Naar de Waddenzee.
Of de andere kant op.
Een keer.
Tussen nu en zeventien jaar.

4 Responses to Toetsie perfeksie — Riekster schrijft onsamenhangende e-mails

  1. Joris says:

    Oh jippie! Britney S, Shakira, L. Gaga, Maddy, Shania T, Jennifer L en Riekie W.. allemaal in een auto. Met een volle bak, vol gas naar Salou!

  2. Riekster says:

    En Kim Wilde op het dak(of was dat er inmiddels al af….?)

  3. Joris says:

    Het dak is er uiteraard al af. Want onze haren staan inmiddels recht overeind (en dat staat jou beter dan dat het mij staat) en jij hebt al een bromvlieg ingeslikt. En dan ga je altijd zo aanstellerig hoesten.

    Maar Kim Wilde mag samen met Mariah C in de kofferbak.

  4. Riekster says:

    Dat was geen bromvlieg, dat was een Duitser in zijn zwarte voetbalpakje, ik zag het nog net aan het cijfertje op zijn rug voordat ie mijn luchtpijp inschoot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *